POLÍTICA DE PRIVACITAT

Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat conforme a la nova Normativa Europea de Protecció de Dades (RGPD). Un canvi per facilitar-te la informació més transparent sobre com processem les teves dades personals i per a que decideixis com gestionar la teva privacitat.

Responsable

Armengol-Riberaygua S.L.
Carrer Major 22
AD200 Pas de la Casa

Finalitat

Enviament de comunicacions de màrqueting.
Gestió de la relació comercial.

Legitimació

Consentiment de l’interessat.
Interès legítim.

Destinataris

En cap cas cedirem dades personals a tercers, excepte sigui una obligació legal.

Drets

Pot exercir els drets d’accés, oposició, rectificació o supressió, segons els articles 15, 22, 23, 24 de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre de 2003.

SEGUEIX AMB DUBTES?

Contacti amb nosaltres:

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en el següent desplegable:

Responsable del tractament

Identitat

Armengol-Riberaygua S.L.
NRT: L-700526-G

Adreça postal

Carrer Major 22
AD200 Pas de la Casa

Telèfon

+376 739885

Correu electrònic

aclient@itpas.ad

Web

www.itpas.ad

Finalitat

Armengol-Riberaygua S.L. tractarà la informació facilitada a les persones interessades amb la finalitat de:

 • Facilitar al clients ofertes de productes a través del correu electrònic, SMS o trucada telefònica. Aquestes comunicacions comercials seran relatives als productes o serveis oferts per Armengol-Riberaygua S.L.
 • Programes de fidelització i informació sobre novetats de Armengol-Riberaygua S.L. a través de les nostres newsletters.
 • Gaudir d’avantatges exclusius a les nostres botigues.
 • En base al creuament de les dades obtingudes de les compres efectuades i de les dades facilitades als diferents establiments de Armengol-Riberaygua S.L., es podran realitzar perfils per elaborar campanyes comercials. Mai s’elaboraran perfilats que continguin dades sensibles i de menors d’edat.
 • En el cas concret de la nostra web, www.itpas.ad, i únicament, amb la finalitat d’oferir-vos un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, es poden recollir les dades següents; el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, i l’activitat i la freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades es podran utilitzar amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el funcionament tècnic, i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Enllaços

Aquesta política de privadesa és aplicable únicament i exclusivament a les dades recollides en aquest lloc web www.itpas.ad,  i no a les dades recollides en altres llocs web que eventualment es poden consultar a través dels enllaços, ni als enllaços d’altres llocs web amb www.itpas.ad.

Galetes

En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals d’identificació de l’usuari ni s’enregistren les seves adreces IP. L’ús de galetes (cookies) es reserva exclusivament per facilitar a l’usuari l’accessibilitat al lloc web i per a estadístiques.

Legitimació

Armengol-Riberaygua S.L. utilitza les següents bases jurídiques de legitimació per realitzar els tractaments de dades personals:

 • Consentiment de l’interessat. Per poder començar la relació amb els nostres clients, recollim les dades mínimes necessàries per poder contactar amb el client. Aquesta recollida sempre es realitza amb el consentiment exprés, (lliure, informat, específic i inequívoc), del titular de les dades.
 • Interès legítim: Armengol-Riberaygua S.L. és una empresa de distribució minorista de productes de moda. El nostre interès és ser una empresa de referència en el sector de la moda d’home, dona i infant. Fidelitzar els nostres clients a través d’accions de màrqueting directe,  d’informació de noves tendències, ofertes, notícies relacionades amb l’actualitat de Armengol-Riberaygua S.L. i fer que els clients que no són titulars de cap servei ofert per Armengol-Riberaygua S.L. i que visiten les nostres botigues els puguem fidelitzar. En qualsevol cas el client sempre té la possibilitat d’exercir els seus drets.
Destinataris
 • Totes les transferències internacionals de dades d’ imatges i vídeos ocorreguts a l’interior dels nostres espais al portal de Instagram, només es realitzen en països els quals, en la seva normativa de protecció de dades, ofereixen un nivell de protecció per a dades de caràcter personal equivalent a la legislació Andorrana. La majoria dels portals esmentats estan als EUA i per tant s’aplica el tractat PRIVACY SHIELD actualment en vigor o,  són portals que estant allotjats a estats membres de la Unió Europea.
Drets
 • Dret d’accés: Qualsevol persona interessada té dret a ser informada per Armengol-Riberaygua S.L. de les seves dades que són objecte del tractament. Armengol-Riberaygua S.L. li ha d’informar dins un termini màxim de cinc dies hàbils a comptar del moment en què hem rebut la sol·licitud.
 • Dret de rectificació: Qualsevol persona interessada té dret a sol·licitar a Armengol-Riberaygua S.L. que les dades que són objecte de tractament siguin modificades.
 • Dret de supressió: Qualsevol persona interessada té dret a sol·licitar a Armengol-Riberaygua S.L. que les dades que són objecte de tractament siguin suprimides.
 • Dret d’oposició: Qualsevol persona interessada té dret a oposar-se que les seves dades siguin objecte de tractament per part de Armengol-Riberaygua S.L. , quan aquest no hagi obtingut les dades directament de la mateixa persona interessada.
Contacte

Si té qualsevol dubte sobre la forma en què tractem i utilitzem les seves dades personals o desitja exercir qualsevol dels drets que s’han descrit anteriorment, pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant:

 • Correu electrònic,  aclient@itpas.ad.
 • Correu postal, Armengol-Riberaygua S.L. Carrer Major 22, AD200 Pas de la Casa, Principat d’Andorra.
 • Web, www.itpas.ad.
 • Personalment, al nostre servei d’atenció al client situat al Carrer Major 20, AD200 Pas de la Casa, Principat d’Andorra. Consulteu prèviament el nostre horari d’atenció trucant al telèfon +376 739885.
Seguretat

Armengol-Riberaygua S.L. utilitza tècniques de seguretat de la informació amb l’objectiu d’evitar l’accés no autoritzat a les dades i garantir la confidencialitat de les mateixes.

Armengol-Riberaygua S.L. manifesta que ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessàries per garantir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

SEGUEIX AMB DUBTES?

Contacti amb nosaltres: